Mer än hundra år av

Reliable Molding

Reliable

Pålitlig, Tillförlitlig, Driftsäker

Vi på Inca står för en pålitlig och långsiktig formsprutning.
Min morfars farfar startade eget inom gjutning 1916 och min morfar, Sten Lilja, började formspruta plast på 1960-talet. Mina föräldrar, Carina och Ingvar tog över det som idag är Inca 1989. Efter mer än hundra år och fem generationer av gjutare och formsprutare är vi fortfarande i samma bransch. Jag hoppas detta ska ge våra kunder en känsla av trygghet och genuinitet. Vi ger inte upp i första taget, vi utvecklar och jobbar vidare. Du ska helt enkelt kunna lita på oss, i hundra år till.

​​​​​​​Edvin Lindqvist


Pålitliga männsikor och relationer


Vi eftersträvar att vara långsiktiga, ärliga och snälla. Snälla kan låta ganska barnsligt i ett affärssamanhang men det är ju faktiskt grunden till alla slags relationer. För oss gäller ett handslag och vi är alltid öppna med hur vi jobbar, vad vi är bra på och vad vi kan bli bättre på. Vår första kund är idag vår största.

Pålitliga processer


Tack vare långsiktiga investeringar har vi en hög automatiseringsgrad i vår produktion. Modern produktionsutrustning är en förutsättning för pålitliga och stabila processer. En liten organisation med korta beslutsvägar ger en kultur där förbättningar kan implementeras snabbt. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Pålitliga produkter


​​​​​​​Pålitliga produkter blir resultatet då pålitliga processer styrs av pålitliga människor