Modern montering för plastkomponenter

När du letar efter smart montering oavsett volym

Från början till slut: Välj en samarbetspartner som erbjuder en hel produktionskedja och kan montera en stor mängd komponenter eller en liten serie. Här kan du få en serie på 100 enheter manuellt monterade eller använda en flexibel robotcell vid större volymer. För oss är det viktigt att leverera plastkomponenter och plastdetaljer som uppfyller de krav du behöver, men vi vet också att det är en stor trygghet att kunna få hjälp med montering i samband med produktionen. Det gör att du, precis som alla våra kunder, vid projektstart har alla steg i kedjan lösta. Det blir enkelt att se alla kostnader samtidigt som du har en kontakt som du kommunicerar krav, tider och kostnader med. Det ger en trygg och driftsäker produktion.  
​​​​​​​

Visionsguidad montering hos Inca Plast

Den tekniska utvecklingen idag är snabb, spännande och erbjuder ständigt förbättringar inom både plastmaterial såväl som montering och packning. Det ger dig möjlighet att få en allt bättre produktionskedja och tillförlitlighet i alla steg. När det handlar om just montering är robotteknik och övervakning vid montering utvecklingstrender som har kommit för att stanna. Hos Inca Plast finns möjlighet att använda visionsguidad montering tillsammans med en robotcell. Med både övervakning och styrning blir det lätt att kontrollera att kvaliteten håller i alla steg, och att monteringen görs rätt. 

Nyfiken men osäker på Smart montering?


Vi tar gärna ett möte utifrån era förutsättningar och identifierar om smart montering skulle kunna utveckla er verksamhet,

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort
RovimaRovima
Rovima