Jobba hos oss

Nyckelperson för Planering & Projektledning

Vi söker nu dig som långsiktigt vill arbeta med att skapa struktur i den tillväxtfas som vi nu befinner oss i. Du kommer spela en central roll i vårt förbättringsarbete och kommer få stora möjligheter att både arbeta fram och implementera egna ideér i verksamheten. 
Tjänsten innefattar arbete med flertalet administrativa uppgifter där fokus ligger på kundtjänst, order och planering. 
Du blir "spindeln i nätet" och kommer ta ett helhetsgrepp kring våra processer relaterade till ditt ansvarsområde. Du kommer även ha en central roll i vårt förbättringsarbete där du bl.a. ska utveckla användandet av vårt affärssystem kopplat till orderflödet. Dina dagar kommer vara varierande med mycket kontakt både internt med kollegor och externt med kunder och leverantörer.

Vi tror att detta är en spännande tjänst för den som vill känna sig betydelsefull för helheten och kunna se konkreta resultat av arbetet man utfört. 

Egenskaper / kvalifikationer

Du har ett driv och gillar att få saker gjorda samtidigt som du är strukturerad och gillar ordning och reda. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och om du är en excel-nörd är det en klar fördel.
Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller teknik och/eller en bakgrund från tillverkningsindustrin men rätt personliga egenskaper värdesätts högre.

Arbetsuppgifter

  • Löpande produktions- och materialplanering
  • Ansvar för affärs- och verksamhetssystem
  • Kundtjänst och orderhantering
  • Inköp av råmaterial och komponenter

Ansökan

Skicka din ansökan med rubrik ”Planering/Projektledning” till edvin@incaplast.com.
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
För frågor om tjänsten, kontakta Edvin Lindqvist på telefon 0370-501552, eller
via mejl edvin@incaplast.com